Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Oboturova N.P."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 43, Iss 4, Pp 56-63 (2016)
The literature screening data show that to date most of the existing receipts of gluten-free foods have poor quality in terms of organoleptic, rheological and biological properties of the produced foods. Taking into consideration the basic technologi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/179027a5f2c440bb9375256b416d1c94
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 2, Pp 74-81 (2015)
Currently, promising methods for intensifying the salting technology of raw meat are those based on pulsed energy effects, accompanied by a variety of physical and chemical effects. One of these methods is a discharge-pulse technology, developed by t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8556a4f89eb4611807c4e9000745682
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 2, Pp 82-88 (2015)
Selenium is an indispensable component for fattening broiler chickens of meat productivity. It normalizes their growth and metabolism by participating in the redox transformations of glutathione. The goal of this work was to examine the possibility o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e45984f1f40949a2a7bad02a4f1bb3cf
Autor:
Nagdalian, A.A. *, Rzhepakovsky, I.V., Siddiqui, S.A., Piskov, S.I., Oboturova, N.P., Timchenko, L.D., Lodygin, A.D., Blinov, A.V., Ibrahim, S.A.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2021 100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.