Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Obodai, M."'
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol. 38 No. 2 (2020); 64-74
Mushrooms have high nutritional and medicinal values and are important sources of protein and fibre, which make them important for plant- based diets. Awareness on the benefits of consumption is important in African countries like Nigeria for increas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Crous, P.W., Wingfield, M.J., Richardson, D.M., Le Roux, J.J., Strasberg, D., Edwards, J., Roets, F., Hubka, V., Taylor, P.W.J., Heykoop, M., Martín, M.P., Moreno, G., Sutton, D.A., Wiederhold, N.P., Barnes, C.W., Carlavilla, J.R., Gené, J., Giraldo, A., Guarnaccia, V., Guarro, J., Hernández-Restrepo, M., Kolařík, M., Manjón, J.L., Pascoe, I.G., Popov, E.S., Sandoval-Denis, M., Woudenberg, J.H.C., Acharya, K., Alexandrova, A.V., Alvarado, P., Barbosa, R.N., Baseia, I.G., Blanchette, R.A., Boekhout, T., Burgess, T.I., Cano-Lira, J.F., Čmoková, A., Dimitrov, R.A., Dyakov, M.Yu., Dueñas, M., Dutta, A.K., Esteve-Raventós, F., Fedosova, A.G., Fournier, J., Gamboa, P., Gouliamova, D.E., Grebenc, T., Groenewald, M., Hanse, B., Hardy, G.E.St.J., Held, B.W., Jurjević, Ž., Kaewgrajang, T., Latha, K.P.D., Lombard, L., Luangsa-ard, J.J., Lysková, P., Mallátová, N., Manimohan, P., Miller, A.N., Mirabolfathy, M., Morozova, O.V., Obodai, M., Oliveira, N.T., Ordóñez, M.E., Otto, E.C., Paloi, S., Peterson, S.W., Phosri, C., Roux, J., Salazar, W.A., Sánchez, A., Sarria, G.A., Shin, H.-D., Silva, B.D.B., Silva, G.A., Smith, M.Th., Souza-Motta, C.M., Stchigel, A.M., Stoilova-Disheva, M.M., Sulzbacher, M.A., Telleria, M.T., Toapanta, C., Traba, J.M., Valenzuela-Lopez, N., Watling, R., Groenewald, J.Z., Crous, Pedro W., Groenewald, Johannes Z., Shin, Hyeon-Dong, Edwards, Jacqueline, Taylor, Paul W.J., Wingfield, Michael J., Guarnaccia, Vadimiro, Le Roux, Johannes J., Richardson, David M., Strasberg, Dominique, Pascoe, Ian G., Roets, Francois, Lombard, Lorenzo, Roux, Jolanda, Woudenberg, Joyce H.C., Mirabolfathy, Mansoureh, Hanse, Bram, Jurjević, Željko, Hubka, Vit, Peterson, Stephen W., Čmoková, Adéla, Lysková, Pavlína, Kolařík, Miroslav, Mallátová, Naïa, Martín, María P., Dueñas, Margarita, Telleria, M. Teresa, Silva, Bianca D.B., Baseia, Iuri G., Sulzbacher, Marcelo A., Grebenc, Tine, Otto, Eric C., Blanchette, Robert A., Held, Benjamin W., Barnes, Charles W., Obodai, Mary, Fedosova, Anna G., Popov, Eugene S., Sandoval-Denis, Marcelo, Gené, Josepa, Guarro, Josep, Sutton, Deanna A., Wiederhold, Nathan P., Kaewgrajang, Tharnrat, Phosri, Cherdchai, Watling, Roy, Moreno, Gabriel, Carlavilla, Juan Ramón, Heykoop, Michel, Manjón, José Luis, Gouliamova, Dilnora E., Stoilova-Disheva, Margarita M., Dimitrov, Roumen A., Smith, Maudy Th., Groenewald, Marizeth, Valenzuela-Lopez, Nicomedes, Stchigel, Alberto M., Cano-Lira, José F., Morozova, Olga V., Alexandrova, Alina V., Dyakov, Maxim Yu., Esteve-Raventós, Fernando, Alvarado, Pablo, Traba, José María, Hernández-Restrepo, Margarita, Sarria, Greicy Andrea, Salazar, Washington A., Ordóñez, Maria E., Toapanta, Cristina, Gamboa, Paul, Barbosa, Renan N., Silva, Gladstone A., Oliveira, Neiva T., Souza-Motta, Cristina M., Boekhout, Teun, Paloi, Soumitra, Dutta, Arun Kumar, Acharya, Krishnendu, Latha, K.P. Deepna, Manimohan, Patinjareveettil, Giraldo, Alejandra, Luangsa-ard, J. Jennifer, Burgess, Treena I., Hardy, Giles E.St.J., Miller, Andrew N., Fournier, Jacques
Publikováno v:
Persoonia : Molecular Phylogeny and Evolution of Fungi
Novel species of fungi described in the present study include the following from Australia: Vermiculariopsiella eucalypti, Mulderomyces natalis (incl. Mulderomyces gen. nov.), Fusicladium paraamoenum, Neotrimmatostroma paraexcentricum, and Pseudophlo
Publikováno v:
Ghana Journal of Science; 2020, Vol. 61 Issue 2, p105-112, 8p
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2020, Vol. 38 Issue 2, p64-74, 11p
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Mar2003, Vol. 30 Issue 3, p146. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 14, No 19 (2015); 1640-1648
Nsiho (white kenkey) is a type of kenkey, a sour stiff dumpling, produced from fermented maize meal in Ghana. The dominant microorganisms responsible for the fermentation of nsiho were characterized by analysing samples from four traditional producti
Publikováno v:
International Food Research Journal; 2018, Vol. 25 Issue 3, p943-950, 8p