Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Obiero, D"'
Publikováno v:
East African Medical Journal; Vol 91, No 12 (2014); 442-448
Background: Meat is a major source of food and raw materials for a number of industries, yet a lot of meat is wasted each year due to deterioration as a result of spoilage by microorganisms such as Pseudomonas, Acinetobacter, Moraxella, Bacillus, Cam
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. 2015, Vol. 17 Issue 1, p273-283. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Obiero, Dan
Employee turnover is expensive and disruptive to organizations. However not many employers appreciate the value lost in quality of human capital, and dollar value of lost productivity and time due to turnover. This study identified the causes and con
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1969.1/ETD-TAMU-2011-05-9411