Zobrazeno 1 - 10
of 340
pro vyhledávání: '"Obesogenic environments"'
Publikováno v:
Globalization and Health, Vol 17, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract Background Understanding how the development of obesogenic food environments and the consumption of ultra-processed foods and beverages influence each other can help policymakers to identify effective ways to curb the current obesity epidemi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e00e39d8d7e74c16b59a11ca0e420a27
Autor:
Gustavo Pacheco-López, Marcel Pérez-Morales, Kioko Rubí Guzmán-Ramos, Johnny Davis Figueroa, Ute Krügel, Javier A. Bravo
Publikováno v:
Frontiers in Neuroscience, Vol 15 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f1a0c2f7a3d4d1fbbd6286621602030
Autor:
Pacheco-López, Gustavo, Pérez-Morales, Marcel, Guzmán-Ramos, Kioko Rubí, Figueroa, Johnny Davis, Krügel, Ute, Bravo, Javier A.
Editorial on the Research Topic. Obesogenic Environmental Conditions Affect Neurodevelopment and Neurodegeneration
Externí odkaz:
https://ul.qucosa.de/id/qucosa%3A84350
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A84350/attachment/ATT-0/
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A84350/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 16, Iss 1, Pp 1-13 (2017)
Abstract Background Secondary data containing the locations of food outlets is increasingly used in nutrition and obesity research and policy. However, evidence evaluating these data is limited. This study validates two sources of secondary food envi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fecf65c507f24a028d2adeabe0c0b612
Autor:
L. N. Signal, J. Stanley, M. Smith, M. B. Barr, T. J. Chambers, J. Zhou, A. Duane, C. Gurrin, A. F. Smeaton, C. McKerchar, A. L. Pearson, J. Hoek, G. L. S. Jenkin, C. Ni Mhurchu
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2017)
Abstract Background Over the past three decades the global prevalence of childhood overweight and obesity has increased by 47%. Marketing of energy-dense nutrient-poor foods and beverages contributes to this worldwide increase. Previous research on f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1958108f8357459b86b3d5b5d5ede69a
Autor:
Eduardo Botti Abbade, Homero Dewes
Publikováno v:
British Food Journal, 2016, Vol. 118, Issue 4, pp. 976-991.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2015-0006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.