Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"Oberholster, Anita"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2024 439
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Torres, Nazareth, Yu, Runze, Martinez-Luscher, Johann, Girardello, Raul C., Kostaki, Evmorfia, Oberholster, Anita, Kaan Kurtural, S.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2022 371
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oberholster, Anita
Phenolic compounds play an important role in red wine colour, bitterness, astringency, as well as a range of other tactile or 'mouth-feel' characteristics. Progressive changes of phenolic compounds, initially extracted from grapes, occur during the s
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2440/50452
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Girardello, Raul C, Rumbaugh, Arran, Perry, Anji, Heymann, Hildegarde, Brenneman, Charles, Oberholster, Anita
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2024, Vol. 104 Issue 2, p860-874, 15p
Autor:
Oberholster, Anita1 (AUTHOR) rholster@ucdavis.edu, Yan Wen1 (AUTHOR) yanwe@ucdavis.edu, Dominguez Suarez, Sandra1 (AUTHOR) sdsuarez@ucdavis.edu, Erdmann, Jesse1 (AUTHOR) jnerdmann@ucdavis.edu, Girardello, Raul Cauduro1 (AUTHOR) rgirardello@ucdavis.edu, Rumbaugh, Arran1 (AUTHOR) acrumbaugh@ucdavis.edu, Neupane, Bishnu1 (AUTHOR) bneupane@ucdavis.edu, Brenneman, Charles1 (AUTHOR) cabrenneman@ucdavis.edu, Cantu, Annegret1 (AUTHOR) acantu@ucdavis.edu, Heymann, Hildegarde1 (AUTHOR) hheymann@ucdavis.edu
Publikováno v:
Molecules. Mar2022, Vol. 27 Issue 5, p1-16. 16p. 6 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.