Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Oberg, Craig J."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2015 98(11):7473-7482
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2015 98(11):7460-7472
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science June 2015 98(6):3645-3654
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition, Dietetics, and Food Sciences Faculty Publications
An obligatory heterofermentative lactic acid bacterium Lactobacillus wasatchii sp. nov. isolated from gassy Cheddar cheese was studied for growth, gas formation, salt tolerance and survival against pasteurization treatments at 63°C and 72°C. Initia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::1b0183970007dc8957125b7e180d84c8
https://digitalcommons.usu.edu/nfs_facpub/852
https://digitalcommons.usu.edu/nfs_facpub/852
Autor:
Western Dairy Center, Utah State University, Ortakci, Faith, Broadbent, Jeff R., Oberg, Craig J., McMahon, Donald J.
Publikováno v:
Nutrition, Dietetics, and Food Sciences Faculty Publications
An obligatory heterofermentative lactic acid bacterium, Lactobacillus wasatchii sp. nov., isolated from gassy Cheddar cheese was studied for growth, gas formation, salt tolerance, and survival against pasteurization treatments at 63°C and 72°C. Ini
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::f918a1ef754c993b1381f7c4d75a10cf
https://digitalcommons.usu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1849&context=nfs_facpub
https://digitalcommons.usu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1849&context=nfs_facpub
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.