Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Obatanpa"'
Autor:
Benson-Obour, Robert, Lartey, Michael, Cornelius, William, Agyel-Ohemeng, James, Opare, Phyllis, Cinquanta, Luciano, Obeng-Ofori, Daniel
Publikováno v:
Julius-Kühn-Archiv, Vol 463, Iss 2, Pp 1091-1098 (2018)
This study assessed the aflatoxin contamination and the presence of fungi in three maize varieties (Obatanpa, Abontem and Aburohemaa) stored using different storage methods namely storage in hermetic bags, woven polypropylene sacks and local crib in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d2b3a41122f4e50b7e8e581900deeae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 15, No 4 (2015); 10305-10316
A study was carried out to ascertain the effects some new maize varieties: Obatanpa (OB), Opeaburoo (OP), Honampa (HO), Aseda (AS), Tintim (TT), Owanwa (OW) and Odomfo (OD) on the growth performance and carcass traits of albino rats. Aseda, Opeaburoo
Publikováno v:
Journal of Science and Technology (Ghana); Vol. 21 No. 1,2&3 (2001); 5-11
A total of 20 starter pigs with a mean initial weight of 8.7kg and housed in individual wielded mesh cages were randomly allotted to four dietary treatments (i.e. CONTROL, OBAT-I, OBAT II and OBAT III), on the basis of litter origin, sex and weight.
Publikováno v:
Journal of Science and Technology (Ghana); Vol. 21 No. 1,2&3 (2001); 1-4
Three diets containing either normal maize (CONTROL) or Obantapa (OBAT-I AND OBAT-II) – a quality protein maize – supplemented with decreasing amounts of fishmeal (14, 12, and 10% respectively) were fed ad libitum to a total of 15 individually-ho
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.