Zobrazeno 1 - 10
of 283
pro vyhledávání: '"Obatanpa"'
Autor:
Diarra, Mamoutou, Amoah, Robert S.
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research September 2019 83:84-91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research. 5:271-276
The study aimed to investigate the effect of heat treatments on the proximate composition, caloric value, carbohydrate profile and physicochemical characteristics of Adlai and Obatanpa cross Lagkitan corn variety (OxL). Different percentages of Adlai
Autor:
Mamoutou Diarra, R. S. Amoah
Publikováno v:
Journal of Stored Products Research. 83:84-91
Controlling invasive pests and aflatoxin production by moulds in stored grains is a global challenge to food security and public health, particularly in Africa. Food storage systems are designed to provide constraints to spoilage organisms by present
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Science and Technology (Ghana); Vol. 21 No. 1,2&3 (2001); 1-4
Three diets containing either normal maize (CONTROL) or Obantapa (OBAT-I AND OBAT-II) – a quality protein maize – supplemented with decreasing amounts of fishmeal (14, 12, and 10% respectively) were fed ad libitum to a total of 15 individually-ho
Publikováno v:
Journal of Science and Technology (Ghana); Vol. 21 No. 1,2&3 (2001); 5-11
A total of 20 starter pigs with a mean initial weight of 8.7kg and housed in individual wielded mesh cages were randomly allotted to four dietary treatments (i.e. CONTROL, OBAT-I, OBAT II and OBAT III), on the basis of litter origin, sex and weight.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Jun2023, Vol. 23 Issue 6, p23617-23636. 20p.
Autor:
Marfo-Ahenkora, E.1 (AUTHOR), Taah, K. J.2 (AUTHOR), Owusu Danquah, E.3 (AUTHOR), Asare-Bediako, E.2,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Agronomy. 4/10/2023, p1-16. 16p.