Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Obando‐Ulloa, Javier M."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2017 229:553-564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Obando Ulloa, Javier M.1, Oyarzún, Alejandra2, Machuca, Alejandra2, Luchsinger, Luis2,3, Peña-Neira, Álvaro4, Escalona, Víctor H.2,3 vescalona@uchile.cl
Publikováno v:
Acta Agronómica. Jan-Mar2018, Vol. 67 Issue 1, p39-45. 7p.
Autor:
Guzmán-Hérnandez, Tomás J., Obando-Ulloa, Javier M., Araya-Rodríguez, Freddy, Castro-Badilla, Guillermo
Publikováno v:
Tecnología en marcha Journal; 2020: Vol. 33 Núm. 2: Abril-Junio 2020; Pág. 47-53
Revista Tecnología en Marcha; 2020: Vol. 33 Núm. 2: Abril-Junio 2020; Pág. 47-53
RepositorioTEC
Instituto Tecnológico de Costa Rica
instacron:ITCR
Revista Tecnología en Marcha; 2020: Vol. 33 Núm. 2: Abril-Junio 2020; Pág. 47-53
RepositorioTEC
Instituto Tecnológico de Costa Rica
instacron:ITCR
Different energy sources are applied in the operations used for processing and preserving food and other agricultural products. The Technology Institute of Costa Rica and the agricultural sector of Costa Rica has supported the Local Pilot Program for
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8a9936444975e8e8089e58dce3d456cc
https://revistas.tec.ac.cr/index.php/tec_marcha/article/view/4311
https://revistas.tec.ac.cr/index.php/tec_marcha/article/view/4311
Autor:
Guzmán-Hernández, Tomás J., Obando-Ulloa, Javier M., Álvarez de Eulate, Xabier, Ilundain-López, Raúl, Juan-Pérez, Paola, Castro-Badilla, Guillermo
Publikováno v:
Tecnología en marcha Journal; 2020: Vol. 33 Núm. 2: Abril-Junio 2020; Pág. 37-46
Revista Tecnología en Marcha; 2020: Vol. 33 Núm. 2: Abril-Junio 2020; Pág. 37-46
RepositorioTEC
Instituto Tecnológico de Costa Rica
instacron:ITCR
Revista Tecnología en Marcha; 2020: Vol. 33 Núm. 2: Abril-Junio 2020; Pág. 37-46
RepositorioTEC
Instituto Tecnológico de Costa Rica
instacron:ITCR
Fossil fuels, which currently contribute close to 85% of the primary energy consumed, will continue to be the main source to cover the energy demand of the coming years. Given this perspective, and within a framework of global climate change, renewab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4c18d43fc0f7158caae7f3d073821129
https://revistas.tec.ac.cr/index.php/tec_marcha/article/view/4191
https://revistas.tec.ac.cr/index.php/tec_marcha/article/view/4191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Obando-Ulloa, Javier M., Oyarzún, Alejandra, Machuca, Alejandra, Luchsinger, Luis, Peña-Neira, Álvaro, Escalona, Víctor H.
Publikováno v:
Acta Agronómica, Volume: 67, Issue: 1, Pages: 39-45, Published: MAR 2018
For the minimally processed (MP) fruit, the cutting type and temperature are the main factors in order to maintain good quality and appearance. The objective of this work was to evaluate the effects of cutting type and storage on the metabolic activi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::cde66cbc486fb49b3c5bffd8ebc757b1
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-28122018000100039&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-28122018000100039&lng=en&tlng=en