Zobrazeno 1 - 10
of 236
pro vyhledávání: '"Oat protein"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 7, Pp 134-141 (2024)
In order to improve the solubility of rice protein in aqueous solutions by using oat protein-coupled co-assemble hybridization technology, in this study, different ratios of rice protein and oat protein were used as raw materials, and the two protein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e17ec6df23ba49c6acdef46957cd1697
Autor:
Joanna Tkaczewska, Marzena Zając
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 8, p 3445 (2024)
The objective of this study was to modify a protein-rich by-product, generated during β-glucan production, to render it appropriate for incorporation into meat products. Additionally, the study sought to assess the quality of a prototype meat produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bf0530d6a674ae1801bb5dbd0570d05
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 2, Pp 48-54 (2023)
为提高燕麦蛋白(OP)的功能性质,提高其品质,分别采用葡萄糖(G)、乳糖(L)、壳寡糖(C)、海藻酸钠(S)对燕麦蛋白进行湿法糖基化改性,探究4种不同分子大小的糖对燕麦蛋白糖基化产物(G-OP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbed4805bb1245d2a729a6e586badd60
Autor:
Zhiwei YANG, Lin JIANG
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 22, Pp 68-75 (2022)
Naked oat protein and β-glucan were used to conduct glycosylation reaction. The functional indexes of naked oat protein before and after glycosylation were determined. The formation of conjugates in the process of glycosylation was observed, the mec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/988749c11f554adb89f6aeab61fe38c1
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 236 (2024)
Oat protein is unstable in intestinal fluid digestion, and it is easily degraded by trypsin and chymotrypsin, producing low molecular weight peptides. Endopeptidase hydrolysis can improve the bioavailability of active peptides and avoid further diges
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ee4ee50da1943ec82d088daa94232dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sara M. Gaber, Dejan Knezevic, Cátia Saldanha do Carmo, Hanne Zobel, Svein H. Knutsen, Stefan Sahlstrøm, Tzvetelin Dessev
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 22, p 12354 (2023)
The effect of using oat protein concentrates from different sources on the techno/functional properties of pea protein high-moisture extrudates (HME) have been investigated. The oat protein fractions were commercially produced by wet milling (OP) or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1e07d4ab8e54c489f6acdd47dc690b0