Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Oakes, KD"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part A 1999 124 Supplement 1:S46-S46
Autor:
Fraser MR; School for Resource and Environmental Studies, Dalhousie University, Halifax, NS B3H 4R2, Canada. Electronic address: meganfraser@dal.ca., Walker TR; School for Resource and Environmental Studies, Dalhousie University, Halifax, NS B3H 4R2, Canada. Electronic address: trwalker@dal.ca., Sherwood OA; Department of Earth and Environmental Sciences, Dalhousie University, Halifax, NS B3H 4R2, Canada. Electronic address: owen.sherwood@dal.ca., Oakes KD; Department of Biology, Cape Breton University, Sydney, NS B1M 1A2, Canada. Electronic address: Ken_Oakes@cbu.ca.
Publikováno v:
Marine pollution bulletin [Mar Pollut Bull] 2024 Jan; Vol. 198, pp. 115859. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 12.
Autor:
Liu X; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Wang L; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., He B; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Liu Q; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Zhu H; School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China., Carrier AJ; Department of Chemistry, Cape Breton University, Sydney, Nova Scotia B1P 6L2, Canada., Oakes KD; Department of Biology, Cape Breton University, Sydney, Nova Scotia B1P 6L2, Canada., Zhang X; Department of Chemistry, Cape Breton University, Sydney, Nova Scotia B1P 6L2, Canada.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2023 Aug 23; Vol. 71 (33), pp. 12587-12596. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 10.