Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"OZAY, G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Formation of internal browning in hazelnuts during roasting and effect of water activity on internal browning were studied. Water activity significantly affected color attributes of roasted hazelnuts. As the water activity increased internal browning
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::5f4ece80494cbd22c82b69389340c3bc
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/94815
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/94815
The effects of pretreatments, i.e. SO2 gas vs. sodium-meta-bisulphite, and operability of a solar drier to replace traditional sun-drying on concrete ground for apricot drying were studied. Increasing initial SO2 concentrations and solar drying incre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::2dd9b6be92869ae143a83c8957944c16
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/102115
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/102115
Autor:
Ozay, G, Borcakli, M
This study was undertaken to modify the traditional fermentation of naturally black olives in order to obtain higher quality black table olives. After holding olives in tap water or low salt brine prior to fermentation, acidification of the cover bri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::fddfbe04ba4dbfd0b06d6ff3072f8a9f
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/102183
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/102183
In this study, the changes in chemical and microbiological composition of two olive varieties, Edincik and Gemlik, have been examined during fermentation at industrial scale.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::b6224d280ac9d61039160a88c6003bf4
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/103667
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/103667
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.