Zobrazeno 1 - 10
of 416
pro vyhledávání: '"OYE2"'
Autor:
Philippe Marullo, Pascal Durrens, Emilien Peltier, Margaux Bernard, Chantal Mansour, Denis Dubourdieu
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 20, Iss 1, Pp 1-17 (2019)
Abstract Background Fermentation completion is a major prerequisite in many industrial processes involving the bakery yeast Saccharomyces cerevisiae. Stuck fermentations can be due to the combination of many environmental stresses. Among them, high t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d1080289df24f3fad3458e346ac763c
Publikováno v:
Acta Crystallographica Section A Foundations of Crystallography. 52:C117-C118
Autor:
Issa, Issa S.1, Toogood, Helen S.2, Johannissen, Linus O.2, Raftery, James1, Scrutton, Nigel S.2, Gardiner, John M.1 gardiner@manchester.ac.uk
Publikováno v:
Chemistry - A European Journal. 2/26/2019, Vol. 25 Issue 12, p2983-2988. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jianzhi Zhao1, Chen Li1, Yan Zhang1, Yu Shen1, Jin Hou1 houjin@sdu.edu.cn, Xiaoming Bao1,2 bxm@sdu.edu.cn
Publikováno v:
Microbial Cell Factories. 1/31/2017, Vol. 16, p1-11. 11p. 1 Diagram, 2 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Marullo, Philippe, Durrens, Pascal, Peltier, Emilien, Bernard, Margaux, Mansour, Chantal, Dubourdieu, Denis
Publikováno v:
BMC Genomics
BMC Genomics, BioMed Central, 2019, 20 (1), ⟨10.1186/s12864-019-5959-8⟩
BMC Genomics, 2019, 20 (1), pp.1-17. ⟨10.1186/s12864-019-5959-8⟩
BMC Genomics 1 (20), 1-17. (2019)
BMC Genomics, BioMed Central, 2019, 20 (1), pp.1-17. ⟨10.1186/s12864-019-5959-8⟩
BMC Genomics, Vol 20, Iss 1, Pp 1-17 (2019)
BMC Genomics, BioMed Central, 2019, 20 (1), ⟨10.1186/s12864-019-5959-8⟩
BMC Genomics, 2019, 20 (1), pp.1-17. ⟨10.1186/s12864-019-5959-8⟩
BMC Genomics 1 (20), 1-17. (2019)
BMC Genomics, BioMed Central, 2019, 20 (1), pp.1-17. ⟨10.1186/s12864-019-5959-8⟩
BMC Genomics, Vol 20, Iss 1, Pp 1-17 (2019)
Background Fermentation completion is a major prerequisite in many industrial processes involving the bakery yeast Saccharomyces cerevisiae. Stuck fermentations can be due to the combination of many environmental stresses. Among them, high temperatur
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Serra, Stefano1 (AUTHOR) stefano.marzorati@scitec.cnr.it, Marzorati, Stefano1 (AUTHOR), Valentino, Mattia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Catalysts (2073-4344). Jan2022, Vol. 12 Issue 1, p28-28. 1p.
Autor:
Romano, Diego1 diego.romano@unimi.it, Contente, Martina Letizia1 martina.contente@unimi.it, Molinari, Francesco1 francesco.molinari@unimi.it, Eberini, Ivano2 ivano.eberini@unimi.it, Ruvutuso, Erica2 erica.ruvutuso@gmail.com, Sensi, Cristina2 cristina.sensi@unimi.it, Amaretti, Alberto3 alberto.amaretti@unimore.it, Rossi, Maddalena3 maddalena.rossi@unimore.it, Raimondi, Stefano3 stefano.raimondi@unimore.it
Publikováno v:
Microbial Cell Factories. 2014, Vol. 13 Issue 1, p1-19. 19p. 4 Diagrams, 6 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
ChemSusChem; 12/20/2016, Vol. 9 Issue 24, p3393-3396, 4p