Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"OXITEST"'
Autor:
Maria Paciulli, Maria Grimaldi, Massimiliano Rinaldi, Antonella Cavazza, Federica Flamminii, Carla Di Mattia, Mattia Gennari, Emma Chiavaro
Publikováno v:
Future Foods, Vol 7, Iss , Pp 100209- (2023)
Free and microencapsulated olive leaves extracts (OLE) have been proposed as natural antioxidant to prolong the stability of biscuits, under two accelerated storage conditions, with and without UV light. The equivalent of 500 µg gallic acid/ g of do
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7ca5add5ed34308a9889ea756e67909
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 70, Iss 4, Pp 347-360 (2020)
This study aimed to characterize twelve vinegar samples produced by the traditional method with the use of whole fruits and without any preservatives in terms of their physicochemical properties, total phenolic content (TPC), total flavonoid content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2be9a3b679c4e75ba9876b3e0cb3d98
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Introduction: Due to the enhanced awareness of consumers concerning healthy foods, homemade expeller-pressed oils have become popular worldwide. However, an extended storage period may lead to oxidization of the oil and exposure to hazardous byproduc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f9abe558e1444e985d1e0a5ea3b4849
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 21, p 10965 (2022)
A natural antioxidant extract obtained from oil mill wastewater was used for the formulation of basil pesto sauce, with the aim to improve quality and stability during storage. The antioxidant extract was added to traditional ingredients (basil, chee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe62f0169bdb4a0a8e73ff6ca2955840
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2815 (2021)
Grape pomace (GP), is the main winemaking by-product and could represent a valuable functional food ingredient being a source of bioactive compounds, like polyphenols. Polyphenols prevent many non-communicable diseases and could contrast the oxidatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/587c9d2184624d0eb02c30a52e6962ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2815, p 2815 (2021)
Foods
Foods
Grape pomace (GP), is the main winemaking by-product and could represent a valuable functional food ingredient being a source of bioactive compounds, like polyphenols. Polyphenols prevent many non-communicable diseases and could contrast the oxidatio