Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"OU Wenhua"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 1, Pp 204-211,240 (2024)
Natural rice bran protein has poor emulsifiability, which limits its application in food industry, so it is necessary to adopt appropriate methods to modify it. In this review, the composition, emulsifying properties and modification of rice bran pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9be1c4bbd6ff4be6956b5dab79f84bf6
Publikováno v:
In Ceramics International 15 March 2023 49(6):9657-9671
Publikováno v:
In Applied Surface Science 15 January 2023 608
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 September 2021 338
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 July 2019 285:424-429
Publikováno v:
Letters in Organic Chemistry. 19:418-421
α-Monochlorocyclododecanone was synthesized from cyclododecane and 1,3-Dichloro-5,5-dimethylhydantoin (DCDMH) catalyzed with silica gel in MeOH. The product was obtained by crystallization with nearly 85% yield. The presented method used cheap raw m
Autor:
Ou, Wenhua1,2 (AUTHOR), Ye, Chuanjun1,2 (AUTHOR), Zhang, Qianjie1,2 (AUTHOR), Zhu, Haiyang3 (AUTHOR), Zhang, Wanping1,2 (AUTHOR) zhwanp@126.com
Publikováno v:
Journal of Dispersion Science & Technology. 2020, Vol. 41 Issue 14, p2143-2151. 9p. 4 Color Photographs, 2 Black and White Photographs, 2 Diagrams, 2 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Organic Chemistry; 2023, Vol. 26 Issue: 16 p1512-1529, 18p