Zobrazeno 1 - 10
of 415
pro vyhledávání: '"OU, Shiyi"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 257-266 (2024)
With the popularization of the concept of a healthy diet, people are increasingly concerned about food safety. Thermal processing provides foods with desired smell, unique flavor and taste, but also leads to the generation of harmful substances, such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7383298da897412a823402e503746b54
Autor:
Jiang, Kaiyu, Yin, Zhao, Gong, Wei, Liang, Yu-Xuan, Tu, Juncai, Tao, Xiaoya, Liu, Zhengqi, Hu, Yuanyuan, Li, Jinjin, Guo, Xiaoming, Ou, Juanying, Zheng, Jie, Zhu, Beiwei, Ou, Shiyi
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 5 December 2024 480
Autor:
Zhang, Mianzhang, Tian, Yuan, Zhou, Hua, Huang, Caihuan, Ou, Juanying, Ou, Shiyi, Liu, Pengzhan, Zheng, Jie
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2025 468
Autor:
Liu, Yuanyuan, Liang, Yufeng, Qiu, Ruixia, Huang, Caihuan, Zheng, Jie, Liu, Fu, Ou, Shiyi, Ou, Juanying
Publikováno v:
In Food Chemistry 28 February 2025 466
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 January 2025 348 Part A
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology September 2023 139
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2023 107
Autor:
Li, Xueying, Sun, Penghui, Fu, Liang, Zheng, Jie, Ou, Shiyi, Huang, Caihuan, Ou, Juanying, Zhou, Hua, Zhao, Danyue, Yang, Tao, Liu, Fu
Publikováno v:
In Food Structure July 2023 37