Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"OTTONI,JÚLIA R."'
Autor:
Gonçalves, Caroline da Costa Silva, Barros, Maria Gabriela A., Bilha, Juliana Kafka, Ottoni, Júlia R., Uliana, Marciana P., Passarini, Michel R.Z.
Publikováno v:
In Studies in Natural Products Chemistry 2024 83:385-409
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Volume: 94 Supplement 1, Article number: e20210459, Published: 11 MAR 2022
Anais da Academia Brasileira de Ciências v.94 suppl.1 2022
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Academia Brasileira de Ciências (ABC)
instacron:ABC
Anais da Academia Brasileira de Ciências v.94 suppl.1 2022
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Academia Brasileira de Ciências (ABC)
instacron:ABC
Industrial sectors are searching for new compounds to improve the preservation of food and blood, human tissues, and fuels used at low temperatures. Antarctic microorganisms have mechanisms to overcome injuries caused by low temperatures, making them
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::10abc2312eb6a9b0a7e275ed3d1ea9cb
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652022000200906&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652022000200906&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.