Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"OTA, TAKAO"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Coastal Research, 2016 Mar 01, 675-679.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43752641
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kano, Mayumi 1, 2, *, Toyoshi, Tohru 1, 2, Iwasaki, Sakae 2, Kato, Masami 2, Shimizu, Masayoshi 2, Ota, Takao 2
Publikováno v:
In Journal of Pharmacological Sciences 2005 99(5):501-511
Publikováno v:
In Reproductive Toxicology 2003 17(3):283-288
Autor:
Ota, Takao
Publikováno v:
物性研究. 95(4-5):348-372
ソフトマターという言葉は約20年前に、高分子、液晶、ゲル、コロイドなどの総称として導入された。これらの物質の特徴は原子レベルよりはるかに大きいメゾスコピックスケールでの
Autor:
Ota, Takao
Publikováno v:
物性研究. 89(5):638-640
この論文は国立情報学研究所の電子図書館事業により電子化されました。
講義ノート
講義ノート
Autor:
Tomohiko Mori, Yasuyuki Tsukamasa, Kyoko Nakagawa, Ota Takao, Tetsuya Suzuki, Kozo Takama, Masaaki Sugiyama, Tatsuya Mishiro
Publikováno v:
NIPPON SUISAN GAKKAISHI. 64:76-81
Fish gels were heated for various times at various temperatures from 60 to 75°C, whose sterilizing effects were the same as the standard (75°C) set by the Japan Food Sanitation Law. Textural profiles were evaluated by sensory evaluation and by inst
Autor:
Ota, Takao
Publikováno v:
物性研究. 67(2):141-150
この論文は国立情報学研究所の電子図書館事業により電子化されました。
講義
講義