Zobrazeno 1 - 10
of 385
pro vyhledávání: '"OSMOTIC DISTILLATION"'
Autor:
Javier Esteras‐Saz, Amina Maach, Óscar de laIglesia, Antonio J. Fumanal, Izumi Kumakiri, Carlos Téllez, Joaquín Coronas
Publikováno v:
Macromolecular Materials and Engineering, Vol 309, Iss 10, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Membrane osmotic distillation (OD) is applied in this work for the partial dealcoholization of beer (5.2 v/v% alcohol content) to diminish its ethanol content by around 50% giving rise to a low alcohol beer. A compromise is sought between th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ae8ecd29fa14c6cb15866a89488efeb
Autor:
Chen, Cong 1, Li, Hanjie 1, Yu, Yuanyuan, Wang, Zhan, Ao, Maoqin, Yang, Chun, Yao, Jingmei ⁎, Han, Le ⁎
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 7 June 2025 358 Part A
Autor:
Kumar, Yogesh a, Cassano, Alfredo b, ⁎, Conidi, Carmela b, Gottardi, Davide a, Ricci, Arianna a, Parpinello, Giuseppina Paola a, ⁎⁎, Versari, Andrea a
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2025 391
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Membranes, Vol 13, Iss 5, p 496 (2023)
Osmotic distillation (OD) was implemented at laboratory scale to concentrate a red fruit juice produced from a blend of blood orange, prickly pear, and pomegranate juice. The raw juice was clarified by microfiltration and then concentrated by using a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ecc308bd55b497dac70f8e9db5874e1
Autor:
Gülşen TAŞKIN ÇAKICI
Publikováno v:
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Vol 8, Iss 3, Pp 529-541 (2020)
In this study, fructose solutions were used to concentrate polysulfone-g-polystyrene (PSf-g-PS) graft copolymers with composite membranes prepared with cellulose / poly (ethylene terephthalate) (CV/PET) using osmotic distillation method. The membrane
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ff84a8c9bb7410e8030cffad0df626e
Autor:
Rosanna Morelli, Carmela Conidi, Rosa Tundis, Monica R. Loizzo, Massimo D’Avella, Rosario Timpone, Alfredo Cassano
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 21, p 7435 (2022)
Membrane-based processes are increasingly used to clarify and concentrate thermo-sensitive fruit juices and plant extracts as alternatives to conventional processes. This work aimed to evaluate the quality of red fruit juices clarified and concentrat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99f5f677153544c595bf9880b371232a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.