Zobrazeno 1 - 10
of 396
pro vyhledávání: '"OSA-starch"'
Publikováno v:
Food Innovation and Advances, Vol 3, Iss 3, Pp 244-255 (2024)
Carotenoids are colored bioactive substances increasingly used due to their antioxidant properties, vitamin A precursor role, and ability to function as a natural food color. Knowledge of carotenoid behavior during high-heat processing and subsequent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/921983549cdc4b66b2700f015921324e
Autor:
Meng Du, Lei Chen, Zia-ud Din, Xinya Liu, Xi Chen, Yuehui Wang, Kun Zhuang, Lijie Zhu, Wenping Ding
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101701- (2024)
Waxy rice starch (St) was modified by pre-OSA esterification reaction followed by ozone treatment. The molecular structure of this modified product (OSA-OSt) was characterized, and the thermal behaviors and its stabilized Pickering emulsion were eval
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e646a2d649cb4725972c7dcab7accbbb
Autor:
Sunoor Pourshamohammad, Mahdiyeh Amrani, Vahideh Sarabi-Aghdam, Abdol-Samad Abedi, Maryam Mahmoudzadeh
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101207- (2024)
Carum copticum essential oil (EO) was spontaneously emulsified into the aqueous solution of octenyl succinate anhydride-modified starch by titrating a mixture of EO, corn oil, or medium-chain triglycerides (MCT) as ripening inhibitors (EO: oil, 30:70
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79a3130c83bd47809dde418eeade27c4
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 15, Pp 116-125 (2023)
In this study, octenyl succinic anhydride-modified starch (OSA starch) with different degrees of substitution (DS) was used as raw materials, which was combined with chitosan (CS) to make a complex. The effects of DS on the change of functional group
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d55afae1e5543c6a90e4e2ef4dc16b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.