Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"ORAC value"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 6, Iss 1, p 10 (2017)
The optimum conditions for the antioxidant extraction from maqui berry were determined using a response surface methodology. A three level D-optimal design was used to investigate the effects of three independent variables namely, solvent type (metha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70acf285b3ef479db9e2dc82da4558c3
Publikováno v:
Preventive Nutrition and Food Science
Aged garlic has been reported to possess beneficial pharmacological activities, including anti-stress and anti-fatigue properties, and to exert protective effects on the cardiovascular system and liver. Pine needles are widely used in folk medicine a
Autor:
Marijan Logarušić, Kristina Radošević, Martina Bagović, Višnja Gaurina Srček, Ivana Radojčić Redovniković, Igor Slivac
Food proteins from different sources can provide beneficial effects on human health by releasing the bioactive peptides that are integral part of their native structure. In this study, we tested the biological potential of hempseed protein hydrolysat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5b60a3750e08e2347561cf11860542bd
https://www.bib.irb.hr/1047583
https://www.bib.irb.hr/1047583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 43, Issue: 6 917-924
Gıda
Gıda
Bu çalışmanın amacı turunçgilkabuğundan elde edilen liflerin ters fazlı yüksek basınçlı sıvı kromatografisiyöntemi ile flavonoidlerinin belirlenmesidir. Ayrıca, bu çalışmada turunçgilkabuklarından lif hazırlanırken kullanılan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::888567af7aea0681095872d767e40c4e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/39712/442798
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/39712/442798
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gwladys Surget, Fabienne Guérard, Valérie Stiger-Pouvreau, Laurence Coiffard, Céline Couteau, Maud Larnicol, Stéphane Cérantola, Nathalie Poupart, Mayalen Zubia, Fanny Gaillard, Klervi Le Lann
Publikováno v:
Journal Of Applied Phycology (0921-8971) (Springer), 2016-12, Vol. 28, N. 6, P. 3547-3559
Journal of Applied Phycology
Journal of Applied Phycology, Springer Verlag, 2016, 28 (6), pp.3547-3559. ⟨10.1007/s10811-016-0853-0⟩
Journal of Applied Phycology
Journal of Applied Phycology, Springer Verlag, 2016, 28 (6), pp.3547-3559. ⟨10.1007/s10811-016-0853-0⟩
00000 ăWOS:000390090300038; International audience; The present study focused on a brown macroalga (Halidrys siliquosa), with a particular emphasis on polyphenols and their associated biological activities. Two fractions were obtained by liquid/liqu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6b5c082dbc5494bfba8571968ddee0d8
https://archimer.ifremer.fr/doc/00366/47682/
https://archimer.ifremer.fr/doc/00366/47682/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 60(5)
The effect of roasting on the antioxidant status and phenolic profiles of seven commercial Turkish hazelnut varieties (namely, Cakildak, Fosa, Karafindik, Mincane, Palaz, Sivri, and Tombul) was assessed. Samples were examined for their total phenolic