Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"ONO, Tomotada"'
Autor:
Chen, Yeming, Ono, Tomotada
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2014 39:120-126
Publikováno v:
In BBA - General Subjects 2007 1770(5):790-796
Autor:
Ono Tomotada
Publikováno v:
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 64:220-225
Publikováno v:
Journal of food science. 70(1):C63-C66
The definitive version is available at www3.interscience.wiley.com
The rapid measurement of phytate from soybean and its products, such as soy flour, defatted meal, soymilk, and tofu, was investigated using Fourier transfer infrared spectroscopy
The rapid measurement of phytate from soybean and its products, such as soy flour, defatted meal, soymilk, and tofu, was investigated using Fourier transfer infrared spectroscopy
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry. 60:1165-1169
The protein in soybean milk exists as 11S and 7S globulins, and the particles formed from them. The lipid content and composition in the protein fractions and effects of defatting on the form of the protein particles were investigated. The size-distr
Publikováno v:
Agricultural and Biological Chemistry. 55:2291-2297
Publikováno v:
In International Dairy Journal 1999 9(3):405-406
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.