Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"OLUWATOSIN, O. O."'
Autor:
Pirgozliev, V., Johnson, E. A., Drijfhout, F., Orczewska-Dudek, S., Whiting, I. M., Mansbridge, S. C., Rose, S. P., Mihova, T., Kljak, K., Atanasov, A., Oluwatosin, O. O.
Sea buckthorn (SB) (genus Hippophae) is a berry-bearing, hardy bush of the family Elaeagnaceae that is widely spread in Asia, Europe and recently introduced to Americas. Feeding berries of SB has shown some health benefits that was associated with th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::318acd0a0528208bfcdc52b5c6789b61
https://www.bib.irb.hr/1123420
https://www.bib.irb.hr/1123420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haastrup, Oluwatosin O. O.1 o.o.haastrup@gmail.com, Buchan, John C.2, Cassels-Brown, Andy3, Cook, Colin4
Publikováno v:
Middle East African Journal of Ophthalmology. Apr-Jun2015, Vol. 22 Issue 2, p220-225. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Okanlawon, E. O., Bello, K. O., Akinola, O. S., Oluwatosin, O. O., Irekhore, O. T., Ademolue, R. O.
Publikováno v:
Egyptian Poultry Science Journal; Sep2020, Vol. 40 Issue 3, p701-714, 14p
Autor:
OKANLAWON, E. O., BELLO, K. O., AKINOLA, O. S., OLUWATOSIN, O. O., IREKHORE, O. T., ADEMOLUE, R. O.
Publikováno v:
Ghana Journal of Agricultural Science; 2020, Vol. 55 Issue 2, p97-106, 10p
Publikováno v:
Malaysian Journal of Animal Science; Jun2020, Vol. 23 Issue 1, p31-40, 10p
Autor:
Oke, F O, Oluwatosin, O O, Adeyemi, O A, Oso, A O, Jegede, V A, Osofowora, A O, Olorunisola, R A, Adeoye, A A
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Production; Vol 43, No 1 (2016); 77-85
An experiment was conducted to determine the performance characteristics, nutrient digestibility and blood chemistry of Finishing (84-112d) turkeys fed diets containing 100 g/kg MSP supplemented with varying combinations of enzyme and yeast. A total
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.