Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "OLUNLADE, Babatunde Adebiyi"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 4 of 4 pro vyhledávání: '"OLUNLADE, Babatunde Adebiyi"'
1
Potassium bromate content and some other attributes of selected commercial wheat flour and bread samples in Odeda Local Government, Abeokuta, Ogun State
Autor: Adeola, Abiodun Aderoju, Idowu, Michael Ayodele, Usman, Samson O., Dauda, Taofeek, Adeola, Olusola Olufunmilayo, Oyedepo, John O., Olunlade, Babatunde Adebiyi
Publikováno v: Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 36, No 1 (2015); 67-76
Background: The use of potassium bromate in food has been banned in Nigeria due to its deleterious effects on human health. Some studies have revealed its continued use in bread, a staple food in Nigeria. There is no report on potassium bromate in br
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=78975075580c::e1791a912be11ad341c450d2124852bd
https://www.ajol.info/index.php/njns/article/view/166557
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
QUALITY CHARACTERISTICS OF BISCUITS PREPARED FROM COMPOSITE FLOUR OF YELLOW FLESHED CASSAVA AND QUALITY PROTEIN MAIZE.
Autor: ADEOLA, Abiodun Aderoju, OLAYIOYE, Dorcas Olawunmi, OLUYOMBO, Alexander Adedolapo, OLUNLADE, Babatunde Adebiyi
Publikováno v: Food & Environment Safety; 2020, Vol. 19 Issue 4, p297-306, 10p
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
CHEMICAL, FUNCTIONAL AND SENSORY PROPERTIES OF WATER YAM, PIGEONPEA AND CARROT POMACE FLOUR BLENDS.
Autor: Adeola, Abiodun Aderoju, Idowu, Michael Ayodele, Adepoju, Yinka Damola, Adesina, Oladayo Tawakalit, Oyewade, Samuel, Olunlade, Babatunde Adebiyi, Ohizua, Ehimen Iseme Rita
Publikováno v: Annals: Food Science & Technology; 2017, Vol. 18 Issue 1, p57-64, 8p
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Evaluation of new cassava varieties for adhesive properties.
Autor: Olusola, Akingbala John1,2 jakingbala@gmail.com, Adebiyi, Olunlade Babatunde2, Riyaad, Khan1
Publikováno v: Starch / Staerke. Jul2015, Vol. 67 Issue 7/8, p561-566. 6p.
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 6 Akademické články
  • 3 cassava
  • 2 analysis of variance
  • 2 biscuit
  • 2 biscuits
  • 2 carrots
  • 2 corn
  • 2 flour
  • 2 functional food
  • 2 mineral composition
  • 2 nutrient composition
  • 2 pigeon pea
  • 2 protein
  • 2 protein deficiency
  • 2 proteins
  • 2 proximate composition
  • 2 quality protein maize
  • 2 sensory attributes
  • 2 vitamin deficiency
  • 2 water absorption
  • 2 water yam
  • 1 adhesive
  • 1 amylose
  • 1 cassava research
  • 1 cassava starch
  • 1 composition of cassava
  • 1 properties
  • 1 protein content of food
  • 1 starch
  • 1 vegetable varieties
  • 2 food & environment safety
  • 2 valahia university of targoviste
  • 2 wiley-blackwell
  • 1 nutrition society of nigeria
  • 2 annals: food science & technology
  • 2 food & environment safety
  • 2 starch / staerke
  • 1 nigerian journal of nutritional sciences
  • 3 Complementary Index
  • 3 Academic Search Ultimate
  • 1 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......