Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"OLIVEIRA, ANTÔNIA ELENIR AMÂNCIO"'
Autor:
Ferreira, Sarah Rodrigues, da Silva, Karine Marques, Simão, Bruna Rohem, Baptista, Kayan Eudorico Ventury, da Paschoa, Roberta, Silveira, Vanildo, Fernandes, Kátia Valevski Sales, Oliveira, Antônia Elenir Amâncio
Publikováno v:
In Pesticide Biochemistry and Physiology March 2024 200
Autor:
Costa, Sara Nállia de Oliveira, Silva, Marcos Vinicius Toledo e, Ribeiro, Juliana Martins, Castro, José Mauro da Cunha e, Muzitano, Michelle Frazão, Costa, Rafael Garrett da, Oliveira, Antônia Elenir Amâncio, Fernandes, Kátia Valevski Sales
Publikováno v:
In Heliyon July 2023 9(7)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bellieny-Rabelo, Daniel1, Oliveira, Antônia Elenir Amâncio1, Venancio, Thiago Motta1 thiago.venancio@gmail.com
Publikováno v:
PLoS ONE. Feb2013, Vol. 8 Issue 2, p1-5. 5p.
Autor:
Oliveira Júnior, Luiz Fernando Ganassali, Bressan-Smith, Ricardo, Oliveira, Antônia Elenir Amâncio de, Pereira, Messias Gonzaga, Silva, Luciana Belarmindo, Viana, Leandro Hespanhol, Vieira, Henrique Duarte
Publikováno v:
Acta Botanica Brasilica, Volume: 23, Issue: 3, Pages: 751-755, Published: SEP 2009
Durante a germinação e o desenvolvimento pós-germinativo de milho, o fluxo metabólico é intenso, ocorrendo síntese e degradação de açúcares (glicose, frutose e sacarose) e hidrólise de amido, além da redução da concentração do ácido
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::0bd1c838baa5472493110f16c9c4496a
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-33062009000300014&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-33062009000300014&lng=en&tlng=en
Autor:
LIMA, NATHÁLIA BASTOS, TRINDADE, FERNANDA GOMES, CUNHA, MAURA, OLIVEIRA, ANTÔNIA ELENIR AMÂNCIO, TOPPING, JENNIFER, LINDSEY, KEITH, FERNANDES, KÁTIA VALEVSKI SALES
Publikováno v:
Plant, Cell & Environment; Apr2015, Vol. 38 Issue 4, p718-728, 11p