Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"OKTALINA, S.N."'
Autor:
RACE, D., SUKA, A.P., IRAWANTI, S., OKTALINA, S.N., BISJOE, A.R.H., MUIN, N., PURWANTI, R., SUMIRAT, B.
Publikováno v:
The International Forestry Review, 2019 Jan 01. 21(2), 225-237.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27101471
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agriculture; Basel; Aug2023, Vol. 13 Issue 8, p1497, 15p
Autor:
Gunawan, Hendra, Yeny, Irma, Karlina, Endang, Suharti, Sri, Murniati, Subarudi, Mulyanto, Budi, Ekawati, Sulistya, Garsetiasih, Raden, Pratiwi, Sumirat, Bugi Kabul, Sawitri, Reny, Heriyanto, Nur M., Takandjandji, Mariana, Widarti, Asmanah, Surati, Desmiwati, Kalima, Titi, Effendi, Rachman, Martin, Edwin
Publikováno v:
Forests (19994907); Dec2022, Vol. 13 Issue 12, p2152, 27p
Autor:
Maharani, Dewi1 (AUTHOR) maharanid858@gmail.com, Sudomo, Aris1 (AUTHOR) arisbpkc@gmail.com, Swestiani, Dila1 (AUTHOR), Murniati2 (AUTHOR) murni0183@gmail.com, Sabastian, Gerhard E.3 (AUTHOR) g.manurung@cgiar.org, Roshetko, James M.3 (AUTHOR) j.roshetko@cgiar.org, Fambayun, Rizki Ary2,3 (AUTHOR) r.fambayun@cgiar.org
Publikováno v:
Agronomy. Feb2022, Vol. 12 Issue 2, p449. 1p.
Autor:
Sudomo, Aris, Maharani, Dewi, Swestiani, Dila, Sabastian, Gerhard E., Roshetko, James M., Perdana, Aulia, Prameswari, Diana, Fambayun, Rizki A.
Publikováno v:
Forests (19994907); Dec2021, Vol. 12 Issue 12, p1761-1761, 1p
This book covers the sustainable tropical agriculture, sustainable tropical animal production and health, sustainable tropical forestry, socio-economic dimension in tropical agriculture and innovative and emerging food technology and management as