Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"OK, Selçuk"'
Autor:
OK, Selçuk1, YILMAZ, Emin1 eyilmaz@comu.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 4, p714-729. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. eki-ara2021, Vol. 19 Issue 4, p404-413. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ok, Selçuk
Bu tez çalışmasında, kavurma ve haşlama olmak üzere iki farklı ön işlem uygulanan karpuz ve kavun çekirdeklerinden soğuk pres yöntemiyle yağ elde edilmiş ve elde edilen bu yağların fizikokimyasal özellikleri belirlenmiş, çeşitli b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::bc12daadfd9f6826e4068c6ded1e9837
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/601420
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/601420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.