Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"OIV descriptors"'
Autor:
Kristina Milišić, Branislava Sivčev, Nataša Štajner, Jernej Jakše, Saša Matijašević, Dragan Nikolić, Tatjana Popović, Zorica Ranković-Vasić
Publikováno v:
OENO One, Vol 55, Iss 4 (2021)
Characterisations of thirty grapevine varieties (Vitis vinifera L.) from the experimental vineyard ‘Radmilovac’ were conducted using a large number of OIV descriptors and eight highly polymorphic microsatellite loci. The ampelographic description
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16ab2fe69b44489fbaff5b47a78206fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Badra Bouamama-Gzara, Ilhem Selmi, Samir Chebil, Imene Melki, Ahmed Mliki, Abdelwahed Ghorbel, Angela Carra, Francesco Carimi, Naima Mahfoudhi
Publikováno v:
The Plant Pathology Journal, Vol 33, Iss 6, Pp 561-571 (2017)
Prospecting of local grapevine (Vitis vinifera L.) germplasm revealed that Tunisia possesses a rich patrimony which presents diversified organoleptic characteristics. However, viral diseases seriously affect all local grapevine cultivars which risk a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e55c8300f7a94aa18b79cf502e332052
Autor:
Branislava Sivcev, Kristina Milišić, Nataša Štajner, Zorica Ranković-Vasić, Saša Matijašević, Dragan Nikolic, Jernej Jakše, Tatjana Popović
Publikováno v:
OENO One, Vol 55, Iss 4 (2021)
Oeno One
OENO One, vol. 55, no. 4, pp. 129-144, 2021.
Oeno One
OENO One, vol. 55, no. 4, pp. 129-144, 2021.
Characterisations of thirty grapevine varieties (Vitis vinifera L.) from the experimental vineyard ‘Radmilovac’ were conducted using a large number of OIV descriptors and eight highly polymorphic microsatellite loci. The ampelographic description
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouamama-Gzara B, Selmi I, Chebil S, Melki I, Mliki A, Ghorbel A, Carra A, Carimi F, Mahfoudhi N
Publikováno v:
The plant pathology journal (Online) 33 (2017): 561–571. doi:10.5423/PPJ.OA.06.2017.0122
info:cnr-pdr/source/autori:Bouamama-Gzara B, Selmi I, Chebil S, Melki I, Mliki A, Ghorbel A, Carra A, Carimi F, Mahfoudhi N/titolo:Elimination of Grapevine leafroll associated virus-3, Grapevine rupestris stem pitting associated virus and Grapevine virus A from a Tunisian cultivar by somatic embryogenesis and characterization of the somaclones using ampelographic descriptors/doi:10.5423%2FPPJ.OA.06.2017.0122/rivista:The plant pathology journal (Online)/anno:2017/pagina_da:561/pagina_a:571/intervallo_pagine:561–571/volume:33
info:cnr-pdr/source/autori:Bouamama-Gzara B, Selmi I, Chebil S, Melki I, Mliki A, Ghorbel A, Carra A, Carimi F, Mahfoudhi N/titolo:Elimination of Grapevine leafroll associated virus-3, Grapevine rupestris stem pitting associated virus and Grapevine virus A from a Tunisian cultivar by somatic embryogenesis and characterization of the somaclones using ampelographic descriptors/doi:10.5423%2FPPJ.OA.06.2017.0122/rivista:The plant pathology journal (Online)/anno:2017/pagina_da:561/pagina_a:571/intervallo_pagine:561–571/volume:33
Prospecting of local grapevine (Vitis vinifera L.) germplasm revealed that Tunisia possesses a rich patrimony which presents diversified organoleptic characteristics. However, viral diseases seriously affect all local grapevine cultivars and they run
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::262a04d0c744ee2611e472df8da80b66
Autor:
Vasile Simone, G., Montevecchi, Giuseppe, Masino, Francesca, Matrella, Valentina, Imazio, Serena Anna, Antonelli, Andrea, Bignami, Cristina
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture. 93(14)
'Saba' and 'agresto' are traditional Italian products both based on unfermented grape juices that are concentrated by heating. The former is obtained from ripe grapes and the latter from unripe grapes. In this work, we have characterized the main red
Autor:
Cristina Bignami, Andrea Antonelli, Imazio, Serena Anna, Francesca Masino, Matrella, Valentina, Giuseppe Montevecchi, Vasile Simone, Giuseppe
Publikováno v:
Università degli studi di Modena e Reggio Emilia-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::041b124508cfa1b906a6ad9adfe04d5e
https://hdl.handle.net/11380/963898
https://hdl.handle.net/11380/963898
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.