Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"OBRI"'
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2022)
In this study, our primary focus is to capture the impact of green logistics and social marketing on health outcomes in One Belt Road Initiative (OBRI) countries over the time period 2007–2019. Two estimation techniques, i.e., 2SLS and GMM, are emp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37ced2b2e3ce46dda0e0a6f165e168e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teillet, Anne-Laure
Publikováno v:
Médecine humaine et pathologie. 2017
La prescription d’anticoagulant n’a cessé d’augmenter au cours de ces dernières années. Ces médicaments présentant un risque hémorragique, il est donc fondamental d’éviter au maximum ce risque iatrogène, sans diminuer pour autant leur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::78d9e152840a48693cc351750d4ed009
https://dumas.ccsd.cnrs.fr/dumas-01682538
https://dumas.ccsd.cnrs.fr/dumas-01682538
Autor:
Martino Recchia, Umberto Cornelli, Giuseppe Zanoni, Gianpietro Bondiolotti, Annarosa Finco, Giovanna Battelli
Publikováno v:
International journal of food sciences and nutrition 66 (2015): 383–390. doi:10.3109/09637486.2015.1024205
info:cnr-pdr/source/autori:Cornelli, Umberto; Bondiolotti, Gianpietro; Battelli, Giovanna; Zanoni, Giuseppe; Finco, Annarosa; Recchia, Martino/titolo:Activity of 30 different cheeses on cholesterol plasma levels and Oxidative Balance Risk Index (OBRI) in a rat model/doi:10.3109%2F09637486.2015.1024205/rivista:International journal of food sciences and nutrition/anno:2015/pagina_da:383/pagina_a:390/intervallo_pagine:383–390/volume:66
info:cnr-pdr/source/autori:Cornelli, Umberto; Bondiolotti, Gianpietro; Battelli, Giovanna; Zanoni, Giuseppe; Finco, Annarosa; Recchia, Martino/titolo:Activity of 30 different cheeses on cholesterol plasma levels and Oxidative Balance Risk Index (OBRI) in a rat model/doi:10.3109%2F09637486.2015.1024205/rivista:International journal of food sciences and nutrition/anno:2015/pagina_da:383/pagina_a:390/intervallo_pagine:383–390/volume:66
Background: Cheese is considered to increase the total cholesterol levels (CH) due to the high-saturated fat content. New models are needed to measure the relationship between cholesterol and cheese. Methods: Thirty different cheeses produced in Val
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brunetti L; The State University of New Jersey, Piscataway, New Jersey., Chen C; Veterans Affairs Hudson Valley Healthcare System, Castle Point, New York., White J; Phoenix Marketing Solutions, Warren, New Jersey.
Publikováno v:
The Consultant pharmacist : the journal of the American Society of Consultant Pharmacists [Consult Pharm] 2014 Mar; Vol. 29 (3), pp. 169-78.