Zobrazeno 1 - 10
of 1 819
pro vyhledávání: '"OAT breeding"'
Autor:
Mónica Mathias-Ramwell, Valentina Pavez, Marco Meneses, Feledino Fernández, Adriana Valdés, Iris Lobos, Mariela Silva, Rodolfo Saldaña, Patricio Hinrichsen
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Oats are known for their nutritional value and also for their beneficial properties on human health, such as the reduction of cholesterol levels and risk of coronary heart disease; they are an important export product for Chile. During the last decad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3e08786da734886a1c79234fdcdd954
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Applied Biology. Nov2017, Vol. 171 Issue 3, p281-302. 22p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 183, Iss 1, Pp 224-235 (2022)
Crown rust is the most harmful disease of oat (Avena sativa L.) around the world. The purpose of this review is to analyze and generalize the available information about DNA markers developed for oat breeding for resistance to crown rust. The review
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c56f547958db43659ecbd2ea6f83a1c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 25, Iss 7, Pp 732-739 (2021)
Fusarium disease of oats reduces yield quality due to decreasing germination that is caused by then contamination of grain with mycotoxins produced by Fusarium fungi. The aim of this study was to characterize the resistance of naked breeding lines of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/180a04c528e74a5ebdabac3eecabb122
Publikováno v:
In European Journal of Agronomy January 2019 102:23-32