Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"O.V. Zinina"'
Publikováno v:
Вестник Алтайской академии экономики и права. 3:349-354
Publikováno v:
Vsyo o myase. :126-129
Autor:
O.V. Zinina
Publikováno v:
Вестник Алтайской академии экономики и права. 1:66-71
Autor:
O.V. Zinina, N.A. Dalisova
Publikováno v:
Вестник Алтайской академии экономики и права. 2:204-209
Autor:
O.V Zinina, Z.Y Shaporova
Publikováno v:
AZIMUTH OF SCIENTIFIC RESEARCH: ECONOMICS AND ADMINISTRATION. 10
Autor:
O.V Zinina, N.S Tkachuk
Publikováno v:
AZIMUTH OF SCIENTIFIC RESEARCH: ECONOMICS AND ADMINISTRATION. 10
The article examines the problems of business planning in Russia and a number of factors influencing them, including the political and economic situation in the country, as well as the adaptation peculiarities of foreign business planning methods to
Autor:
O.V. Zinina, N.A. Dalisova
Publikováno v:
Вестник Алтайской академии экономики и права. 2:44-48
Autor:
O.I. Antamoshkina, O.V. Zinina
Publikováno v:
Вестник Алтайской академии экономики и права. 2:5-10
Publikováno v:
Bulletin of the South Ural State University Series Food and Biotechnology. 6:61-66
Pate is a product with a specific texture, formed due to the fine grinding of raw materials, and selection of the corresponding components of the formulation. Traditionally, wheat flour is added to the pate recipe to form a bound structure. Introduct
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.