Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"O.T. Ternavska"'
Autor:
K.V. Dmytruk, Andriy A. Sibirny, M.V. Semkiv, O.T. Ternavska, Rzeszowski Uniwersytet, Rzeszów, Poland
Introduction. Baker's yeast Saccharomyces cerevisiae has been used for manufacturing bakery products, food and feed supplements, alcoholic fermentation etc. In biotechnological processes, yeast cells are exposed to stress factors (high concentration
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3cfaca66e25fcfbc5f12c25b2a0a4001
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/162617
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/162617
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.