Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"O.T. Bolaji"'
Publikováno v:
Scientific African, Vol 12, Iss , Pp e00833- (2021)
This study evaluates the quality of blends of fermented cassava flour (lafun) and pigeon pea flour and stiff Amala-lafun produced from the blends. The blends were produced using five different proportions of fermented cassava flour and pigeon pea flo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16423ce44e7b40e493c979db92076f10
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 3, Iss 1 (2017)
This study was aimed at investigating the effect of soaking method and period on some selected physical properties on maize varieties. Five varieties of maize (A4W, C3Y, D8W, B2Y and E9W) were soaked for 12–96 h at ambient temperature of 28 and ave
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56cb93aa52c54f61a8c17debe17fb1b6
Publikováno v:
Scientific African, Vol 12, Iss, Pp e00833-(2021)
This study evaluates the quality of blends of fermented cassava flour (lafun) and pigeon pea flour and stiff Amala-lafun produced from the blends. The blends were produced using five different proportions of fermented cassava flour and pigeon pea flo
Publikováno v:
Food Research. 4:474-481
This research aimed at studying the drying kinetic and impact on the volatile compounds of ogi slurry dried within designed drying condition (Drying temperature: 40, 50 and 60°C and drying time: 8, 10 and 12 hrs) using a central composite rotatable
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.