Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"O.S. Rudenko"'
Autor:
M.V. Osipov, O.S. Rudenko
Publikováno v:
Tovaroved prodovolstvennykh tovarov (Commodity specialist of food products). :312-315
Methods have been developed for determining the mass fraction of protein, water-soluble vitamins B₁ and B₂, the mass fraction of omega-3 fatty acids, the mass fraction of cholesterol in fat-containing confectionery. Factual data on the content of
Autor:
YU.V. HORONKO, R.V. SIDOROV, E.V. KOSOVCEV, E.YU. HORONKO, YU.V. TYSHLEK, N.A. KRIVOROTOV, K.I. ABDULLAEV, O.S. RUDENKO
Publikováno v:
Bulletin of Pirogov National Medical & Surgical Center. 17:101-105
Publikováno v:
Vsyo o myase. :257-260
Publikováno v:
Baking in Russia. 1:28-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.