Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"O.P. Sobukola"'
Autor:
O.R. Faloye, O.P. Sobukola, T.A. Shittu, H.A. Bakare, A.T. Omidiran, F.A. Akinlade, O.P. Bamidele
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101196- (2024)
The potential for reducing oil uptake by applying aided pre-drying techniques (microwave, infrared, and convective hot air) was studied on chicken nuggets. Convective hot air (60, 80, and 100 °C); microwave (20, 40, and 60 W); and infrared (150, 250
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/938f5165b69c4cb6a3f99d8d0c1799f3
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100115- (2022)
A Box-Behnken (three-factor) response surface design was utilized to determine effect of grits rehydration level (35–45%), frying temperature (155–175 °C) and frying time (7–13 min) on some attributes (moisture, oil, textural parameters and co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a7a7d9bae3f437a9ccab420fab57485
Autor:
A.A. Adebowale, H.O. Owo, O.P. Sobukola, O.A. Obadina, O.E. Kajihausa, M.O. Adegunwa, L.O. Sanni, K. Tomlins
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 3, Iss 1 (2017)
The study investigated some quality attributes of water yam flour stored in three packaging materials [high and low density polyethylene and plastic container] under different storage conditions [relative humidity (36, 56, 75 and 96%), temperature (2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51f1b0a4b93140e0b0971848be49bc43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.