Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"O.O. Okike"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 3, Pp 186-196 (2024)
Background: Chitosan due to biodegradable and non-toxic characteristics has versatile applications. Extraction and characterization of Chitosan from Snail Shells In January, 2023 Achatina fulica was performed. Methods: A chemical process involving de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fa4e794e63342daa1d87cc107a977f9
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 10, Iss 2, Pp 76-83 (2023)
Background: Contamination of food by microorganisms from the processing to the consumption stage has become a major health concern in this era, where a better approach for the elongation of food shelf life is explored. This study aims to evaluate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e28a50981e994fdf83be86f63a651a20
Autor:
I.U. Nwaehujor, M.E. Inana, E.A. Azeke, C.H. Okoroafor, M.K. Abdulbaki, O.O. Okike, E.F. Nwachukwu
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 9, Iss 4, Pp 190-198 (2022)
Background: Microbial and fungal contamination of agricultural produce has been a health challenge over the years. The present study surveyed microbial and aflatoxin contamination in groundnut, maize, and cowpea collected from Port Harcourt, Nigeria.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4681f7c10d64378acbe0fe96091875a
Autor:
L.U. Nwaehujor, M.E. Inana, E.A. Azeke, C.H. Okoroafor, M.K. Abdulbaki, O.O. Okike, E.F. Nwachukwu
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control.
Background: Microbial and fungal contamination of agricultural produce has been a health challenge over the years. The present study surveyed microbial and aflatoxin contamination in groundnut, maize, and cowpea collected from Port Harcourt, Nigeria.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Weekly News; 11/29/2024, p48-48, 1p