Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"O.O Adebowale"'
Autor:
O.O. KEHINDE, M.A. DIPEOLU, O.J., AWOYOMI, M. AGBAJE, O.G. FASANMI, ISSMAT I. KASSEM, O.E., OJO, O.O., ADEBOWALE, E.O. OMOSHABA, J. NWANTA
Publikováno v:
Journal of Natural Sciences Engineering and Technology. 19:149-159
This study was conducted to compare two culture methods for the isolation of Campylobacter spp from commercial layer chickens and subsequently confirmed by Polymerase Chain Reaction assays (PCR). Furthermore, the antimicrobial resistance profiles of
Publikováno v:
Open Veterinary Science, Vol 1, Iss 1, Pp 30-37 (2020)
Cases of canine poisoning pose a great challenge to pet owners and veterinarians due to incomplete patient history, late/delayed presentation of pets and the large array of poisonous agents. A ten-year retrospective study on canine poisoning cases pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O.O Adebowale, Paul Akinniyi Akinduti, O.O Kehinde, E. A. Kperegbeyi, O.A Akinkuotu, Emmanuel O. Ojo
Publikováno v:
Global Journal of Pure and Applied Sciences; Vol 16, No 1 (2010)
This study determined the microbiological and some physical quantities and effect of the two different water sources used for meat processing at the Lafenwa abattoir, Abeokuta, Nigeria. Water sources identified are the Lafenwa river and Tap water sup
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.