Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"O.N. Krasulya"'
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :20-23
Autor:
Yu.A. Shumsky, O.N. Krasulya
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :13-16
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :37-41
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :36-41
Publikováno v:
Meat Industry Journal. :45-48
Publikováno v:
Vsyo o myase. :50-53
Publikováno v:
Actual issues of the dairy industry, intersectoral technologies and quality management systems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7ec7facf3fde9e6f616847841e7987aa
https://doi.org/10.37442/978-5-6043854-1-8-2020-1-236-239
https://doi.org/10.37442/978-5-6043854-1-8-2020-1-236-239
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 613:012062
The study assesses the effect of low-frequency ultrasonic pre-treatment of slightly saturated 3% brine on colour attributes of chilled pork after 24 h salting. The results obtained are used to formulate recommendations to stabilise surface and intram
Autor:
O.N. Krasulya, V.V. Botvinnikova
Publikováno v:
Bulletin of the South Ural State University. Series Food and Biotechnology. 3:30-40