Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"O.J. Mccarthy"'
Autor:
O.J. McCarthy
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a750d3cf2394145b06b932c1cc01cbb7
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00334-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00334-2
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 84:279-285
The principal aim of this study was to confirm and extend previous findings on the effects of milk preheating on fouling of UHT (ultra-high temperature) sterilizing plants by recombined whole milks. A comprehensive replicated experiment was carried o
Autor:
O.J. McCarthy
In this article, centrifugal separation is defined, and the physical principles involved are briefly explained. The main types of separators used in dairy processing are identified. These are the disk bowl centrifuge, the decanter centrifuge, the scr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bbfde10c578493d8e6621c59326de33a
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-374407-4.00463-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-374407-4.00463-5
Autor:
O.J. McCarthy
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Rheology is the study of deformation and flow of matter. Rheological behavior of milk is, in a general sense, typical of a semidilute emulsion/suspension. However, the complex composition and the microstructure of milk result in complexities in behav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b7528735c504eff86aff63fb42c85278
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.10259-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.10259-4
Autor:
O.J. McCarthy
Physical properties are measures of the bulk behavior of milk and of how milk interacts with energy, while physico-chemical properties are measures of how the bulk behavior and energy interactions depend on milk’s constituent colloidal particles, m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::78e4e3d137e85072d3e6a28270dc1702
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-374407-4.00311-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-374407-4.00311-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.