Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"O.E. Nezhvinskaya"'
Autor:
N.V. Dudchik, S.I Sychik, O.E. Nezhvinskaya, N.D. Kolomiets, E.V. Fedorenko, E.V. Drozdova, O.V. Tonko, O.A. Emel'yanova
Publikováno v:
Analiz Riska Zdorovʹû, Iss 2, Pp 92-100 (2020)
The present work focuses on assessing bacterial profiles of microbiota existing on technological equipment applied in food products manufacturing, objects located inside medical and preventive facilities, and water objects in recreation zones; anothe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cde00fe3c4a94cca8bf74b0d047275a5
Publikováno v:
Analiz Riska Zdorovʹû, Iss 3, Pp 127-134 (2017)
Scientific foundation and practices in the sphere of hygienic and ecological standardization concerning biological factors of the environment have a number of peculiarities and are methodically less developed than chemical factors standardization. Ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c203b68564c54e99abce0d6c0392e4d0
Autor:
E.V. Drozdova, E.V. Fedorenko, O.A. Emel'yanova, P. Brovki Str., Minsk, Belarus, O.V. Tonko, O.E. Nezhvinskaya, N.V. Dudchik, S. I. Sychik, N.D. Kolomiets
Publikováno v:
Analiz Riska Zdorovʹû, Iss 2, Pp 92-100 (2020)
The present work focuses on assessing bacterial profiles of microbiota existing on technological equipment applied in food products manufacturing, objects located inside medical and preventive facilities, and water objects in recreation zones; anothe
Publikováno v:
Analiz Riska Zdorovʹû, Iss 3, Pp 127-134 (2017)
Scientific foundation and practices in the sphere of hygienic and ecological standardization concerning biological factors of the environment have a number of peculiarities and are methodically less developed than chemical factors standardization. Ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.