Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"O.D. Olukanni"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environmental Processes. 7:931-947
We investigated the textile effluent decolorization potential of Acinetobacter pittii isolated from dye house effluent (DHE), its ability to degrade methylene blue (MB) and to detoxify the DHE. The organism demonstrated 73% decolorization of the effl
Autor:
K.T. Odufuwa, Chiagoziem A. Otuechere, Adeleke Atunnise, B. A. Salau, Oghenetega J. Avwioroko, T.B. Salau, O.D. Olukanni
Publikováno v:
Trends in Medical Research. 15:7-13
Visible-Light-Mediated Photodynamic Water Disinfection @ Bimetallic-Doped Hybrid Clay Nanocomposites
Autor:
Andreas Taubert, Natalia Mayumi Inada, Martins O. Omorogie, O.D. Olukanni, Roshila Moodley, Emmanuel I. Unuabonah, Christina Guenter, Chidinma G. Ugwuja, Olusola Bodede, Aemere Ogunlaja, Ievgeniia Iermak, Andrea S. S. de Camargo, Gabriel A. Kolawole, Odion O Ikhimiukor, Olawale Olufemi Adelowo
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
This study reports a new class of photocatalytic hybrid clay nanocomposites prepared from low-cost sources (kaolinite clay and Carica papaya seeds) doped with Zn and Cu salts via a solvothermal process. X-ray diffraction analysis suggests that Cu-dop
Publikováno v:
Asian Food Science Journal. :1-7
Aim: In order to ensure the accurate taxonomic identification of the lactic acid organisms that were previously isolated from spontaneously fermented yam for safety assessment and quality assurance purposes, phenotypic and genetic identification data
Publikováno v:
Asian Food Science Journal. :1-10
Aim: The present work was aimed at ensuring the accurate taxonomic identification of the fermentation organisms previously isolated from spontaneously fermented cassava for the purpose of safety assessment and quality assurance. Study Design: Purposi
Autor:
Adedayo T. Olukanni, Oluyomi Stephen Adeyemi, Oreoluwa T Akande, G. G. Daramola, O.D. Olukanni, Yewande O. Alagbe
Publikováno v:
Universa Medicina, Vol 39, Iss 1 (2020)
BACKGROUNDThe biochemical mechanism underlying the nutraceutical effects of honey is poorly understood, thus making its functions more a matter of speculations. In this study, we investigated the effects of honey on the atherogenic and coronary risk
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.