Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"O.A. Podvigina"'
Publikováno v:
Izvestiâ Timirâzevskoj selʹskohozâjstvennoj akademii. :5-15
Highly variable quality is characteristic of sugar beet seeds due to varying size-mass characteristics. There are many reasons for the occurrence of this phenomenon; they are genetic and biological features of culture, soil-climatic conditions, techn
Autor:
O.I. Stognienko, O.A. Podvigina
Publikováno v:
Защита и карантин растений. :22-24
Publikováno v:
Nanotechnology : the development , application - XXI Century.
Currently, sugar beet is the main source of sugar in the Russian Federation. The use in modern production of intensive technologies for the cultivation of sugar beets, the main requirement of which is sowing seeds to the final density, entails the im
Publikováno v:
Agrarian science. 327:62-64
It was determined that laser irradiation of polished sugar beet seeds increased germination energy by 1.7 %, germinating capacity by 1.0 %, length of seedlings в by 4-7%, and mass up to 10%. It reduces infection level of bacteria localized on sclere
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.