Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"O. Taranto"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 49 (2016)
Carbonization technique (muffle furnace at 450 °C) was applied on the orange bagasse (solid wastes) to produce charcoal briquettes, using corn starch as binder and a 1.0 ton-force manual hydraulic press. The tests applied on the orange charcoal powd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b2572921d334c06bba142a3f13d47a5
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 49 (2016)
The rice protein has raised interest due to its unique nutritional and nutraceutical properties. Rice protein concentrate (RPC) is often used as a food or pharmaceutical ingredient in powder form, however, it presents fine particles and poor instant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e0618fd93dd4b68858bb90cbe34ac3a
Autor:
O Taranto, Sandra Rocha
Publikováno v:
Advances in Food Dehydration ISBN: 9781420052527
Advances in Food Dehydration
Advances in Food Dehydration
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d1f19eba5b71fc070878fdc0dfc2be9a
https://doi.org/10.1201/9781420052534.ch6
https://doi.org/10.1201/9781420052534.ch6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.