Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"O. THEROND"'
Autor:
J.-E. Bergez, A. Béthinger, C. Bockstaller, C. Cederberg, E. Ceschia, N. Guilpart, S. Lange, F. Müller, P. Reidsma, C. Riviere, C. Schader, O. Therond, H.M.G. van der Werf
Publikováno v:
Ecological Indicators, Vol 141, Iss , Pp 109107- (2022)
Agriculture’s primary function is the production of food, feed, fibre and fuel for the fast-growing world population. However, it also affects human health and ecosystem integrity. Policymakers make policies in order to avoid harmful impacts. How t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf68cac43ff04c079a3901f021c8afb6
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 8, Pp 1760-1772 (2019)
Livestock farming is criticized for negatively impacting the environment, concerns about animal welfare and the impact of excessive meat consumption on human health. However, livestock farming provides other underappreciated and poorly communicated b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea48cee578b24a1982231d9e4d79c290
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 30, Iss 4 (2017)
L’élevage et les produits animaux sont souvent examinés par domaine (environnement, économie) ou par niveau d’organisation (exploitation agricole, filière, territoire, pays) si bien qu’il est difficile d’évaluer simultanément la diversi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a923be8cd9a34f95adbcf9134d621477
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 8, Pp 1204-1217 (2014)
The development of integrated crop–livestock systems (ICLS) is a major challenge for the ecological modernisation of agriculture but appears difficult to implement at a large scale. A participatory method for ICLS design has been developed and impl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6129b40bd6e64eab80dfda87698fedae
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 20, Iss 5 (2007)
Dans les régions de montagne, la production laitière est traditionnellement associée à la production fromagère. Afin d’améliorer le revenus des exploitations, les éleveurs doivent augmenter la valeur et la reconnaissance de leurs produits. D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b66efbfba2b14cbc974eae25d8cb482f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Agronomy. 140:126592
Publikováno v:
Agriculture, Ecosystems & Environment. 337:108050