Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"O. Pavliuchenko"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 4 (2020)
The paper considers how gluten-free flours, in particular, those made from coconuts and brown rice, can be used in the technology of gluten-free chocolate muffins in order to expand the range of special purpose products. Studies by domestic and forei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d3aeef6835940a787a4a0075cba744e
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 29:151-162
In this article, the experience of using gluten-free flour for special-purpose confectionery products for restaurants was analyzed. Fortified cupcakes have high customer appeal and a higher nutritional value. A mix of rice and almond flour as an alte
Publikováno v:
BIOLOGY & ECOLOGY. 5:61-69
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 25:234-242
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 4 (2020)
The paper considers how gluten-free flours, in particular, those made from coconuts and brown rice, can be used in the technology of gluten-free chocolate muffins in order to expand the range of special purpose products. Studies by domestic and forei
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 915:012006
Species diversity and frequency index of bivalve mollusks’ of unionid family are researched within river basins of Ukraine. The largest frequency index of mussels is identified in the Prypiat and Desna basins (84 and 79% respectively), then (as the
Autor:
O. Pavliuchenko
Publikováno v:
Problems of World History. :148-154
The article deals with the issues of organization of practical work of foreign diplomatic institutions of Ukraine in conditions of martial law. Recommendations based on previous actions of diplomats with the purpose of the most effective preparation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.