Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"O. Neverova"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 949:012047
Combined food products provide the human body with all the necessary nutrients in a balanced amount. The paper presents a technique for modeling the formulation of semi-finished products from cottage cheese using the Excel program. The main component
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 548:082010
Enzymatic processing of raw meat is a promising technique for balancing its properties. The paper presents the results of a study of the functional and technological parameters of minced meat subjected to enzymatic treatment with transglutaminase and
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 548:082012
In the meat processing industry, biotechnological technologies are becoming more widespread every year. The use of plant and animal enzyme sources enables to obtain products with the desired properties. The paper presents the results of a study of th
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.