Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"O. Marconi"'
Autor:
S. Mattioli, A. Dal Bosco, M. Martino, S. Ruggeri, O. Marconi, V. Sileoni, B. Falcinelli, C. Castellini, P. Benincasa
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 22, Iss , Pp 454-462 (2016)
The effect of dietary supplementation with flax and alfalfa sprouts (40 g/d) on bioactive compounds and cholesterol contents of hen's egg was examined. Thirty White Leghorn hens, 26 weeks of age, were fed, for 66 days, three diets that included contr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33696a7c38ba497892695b3916d3fbd1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 2, Pp 260-270 (2015)
The effects of sunflower (SFO), extra-virgin olive (EVO), and soybean oils (SBO), in combination with canned aubergins and dried tomatoes were studied during an accelerated shelf-life trial. Hydrolytic and oxidative quality parameters was determined
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/298c1825fc7e412ca9dc6594f5e03224
Autor:
F.A. Sommerfleck, E.E. Schneeberger, M.A. Suarez Lissi, F. Chiardola, A. Sambuelli, O. Marconi, M.G. Rosemffet, J.A. Maldonbado Cocco, G. Citera
Publikováno v:
Revista Argentina de Reumatología, Vol 25, Iss 2 (2014)
Introducción: La Enfermedad Inflamatoria Intestinal (EII) comprende la Enfermedad de Crohn (EC) y la Colitis Ulcerosa (CU). La frecuencia del compromiso sistémico en la EII es entre 20 y 40%, y las manifestaciones más frecuentes son las dermatoló
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81c8ece1caf14af8bada3df638549a35
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 32 (2013)
In this work, crossflow microfiltration performance of beers, characterised by different turbidity levels (at 20°C) in the ranges of 2.4-52.4 EBC unit, was assessed in a bench-top plant, appropriately designed and equipped with a 0.8-µm ceramic tub
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f786fc06327046fb82c47e98affa81c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.