Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"O. M. Salem"'
Publikováno v:
Chemie Ingenieur Technik, 92 (9), 1280
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b0b70e1e1008e26781609848526f9c9a
Publikováno v:
Journal of Plant Production. 6:1491-1505
Autor:
O. M. Salem, A. Larbes, B. Ben Baccar, M. Besbes, M. Nanni, G. de Marsily, A. Douma, F. Biout, M. Bachta, Y. Ben Salah, A. Mhiri, C. Fezzani, G. Pizzi, R. Taibi, A. Mamou, F. Horriche, A. Ayed, B. Abidi, D. Latrech, A. Mekrazi, D. El Batti, M. Gadhi, A. Khadraoui, S. Kadri, M. Babasy, R. Khanfir, P. Pallas, A. Salem, B. Abdous, J. Margat, M. Biet Charreton, L. Moumni, W. Kinzelbach, M. El Mejerbi, M. Zammouri
Publikováno v:
La Houille Blanche. 89:128-133
(2003). Systeme Aquifere du Sahara septentrional Gestion commune d'un bassin transfrontiere. La Houille Blanche: Vol. 89, No. 5, pp. 128-133.
Publikováno v:
Food Research International. 30:265-272
Eight batches of Kareish cheese were made by direct acidification to study the effect of adding heat- or freeze-shocked Lactobacillus delbrueckii sp. bulgaricus or Streptococcus salivarius sp. thermophilus alone or along with freeze-shocked Lactococc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.