Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"O. M'Hamdi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications. 47:678-688
Wheat endosperm storage proteins are the major components of gluten. They play an important role in dough properties and in bread making quality in various wheat varieties. In the present study, the different alleles encoded at the 5 glutenin loci we
Publikováno v:
In Engineering Failure Analysis 2009 16(5):1533-1541
Publikováno v:
Revue du Rhumatisme. 88:A189-A190
Autor:
A. Fazaa, Moncef Sellami, K. Ouenniche, A. Laatar, O. Hamdi, S. Chekili, S. Miladi, L. Souebni, S. Kassab, K. Ben Abdelghani
Publikováno v:
Revue du Rhumatisme. 88:A239-A240
Publikováno v:
Revue du Rhumatisme. 88:A234-A235
Publikováno v:
Annals of the Rheumatic Diseases. 81:1661.2-1662
BackgroundHealth care workers (HCW) are the soldiers in the forefront of the fight against the coronavirus (COVID-19) pandemic. It is therefore a priority target group in the COVID-19 vaccination process.ObjectivesOur purpose was to assess the COVID-