Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"O. Ledsaak"'
Autor:
Walter Goessler, D. Fliegel, Grete S Skjegstad, T.A. Ydersbond, Jens Jørgen Sloth, Jan Alexander, Vibeke H. Telle-Hansen, Stine Marie Ulven, Helle Margrete Meltzer, Lisbeth Dahl, O. Ledsaak, Arne Oshaug, M. Holck, Marianne Molin
Seafood is the predominant food source of several organoarsenic compounds. Some seafood species, like crustaceans and seaweed, also contain inorganic arsenic (iAs), a well-known toxicant. It is unclear whether human biotransformation of ingested orga
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2833423a411c4119db1b6380664f3b91
https://hdl.handle.net/10642/1174
https://hdl.handle.net/10642/1174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.